Vegánske blondies z arašidového masla
Príprava
40 minút
Porcie
9
Kalórie
205
Ingrediencie
- 150 g tekutého arašidového masla
- 100 g hladkej špaldovej múky
- 80 g kokosového/trstinového cukru
- 60 ml ľubovoľného rastlinného mlieka
- ¼ ČL soli
- ¼ ČL sódy bikarbóny
- 1 ČL vanilkového extraktu (voliteľné)
- 50 g horkej čokolády/ čokoládových chipsov
- 1 Barebells Vegan Protein Bar Slaný arašid
- Arašidové maslo zmiešame s rastlinným mliekom a vanilkovým extraktom.
- Pridáme preosiatu múku, cukor, soľ, sódu a všetko spolu premiešame – malo by nám vzniknúť tuhé, jemne lepivé a kompaktné cesto.
- Na záver do cesta vmiešame cca 30 g nasekanej horkej čokolády a cesto preložíme do malého pekáčiku (použila som rozmer 18x17 cm) vystlaným papierom na pečenie a uhladíme ho.
- Na cesto nasypeme zvyšnú nasekanú čokoládu, jemne ju vtlačíme do cesta a blondies pečieme približne 25 minút pri teplote 180°C.
- Pred krájaním ich necháme úplne vychladnúť a podávame ich dozdobené kúskami Barebells tyčinky.
Dobrú chuť!