Vegan Salty Peanut Cheesecake
Príprava
30 minút
Porcie
8
Kalórie
/
Ingrediencie
Ingrediencie na základnú vrstvu
- 160g sušienok
- 60g rastlinného masla (roztopeného)
- 2 polievkové lyžice kokosového oleja (roztopeného), ak je potrebné
Ingrediencie na náplň
- 180 g kešu orieškov (namočených cez noc a scedených)
- 2 plechovky kokosového krému (iba hustá smotana)
- 3 polievkové lyžice orieškového masla podľa vášho výberu
- 2 polievkové lyžice kokosového oleja (roztopeného)
- 1 tyčinka Barebells Vegan Salty peanut Barebells
Na ozdobenie
- Orieškové maslo
- Kokosový olej
- tyčinka Barebells Vegan Salty Peanut
- Oriešky
- Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie.
- Sušienky vložíme do kuchynského robota alebo mixéra a mixujeme.
- Maslo a kokosový olej rozpustíme.
- Do misky pridáme rozdrvené sušienky a zalejeme rozpusteným maslom a kokosovým olejom.
- Miešame, pokým zmes nedrží dokopy.
- Zmes natlačíme do vystlanej tortovej formy, utlačíme lyžicou alebo pohárom.
- Kým pripravíme plnku, základ vložíme do chladničky.
- Kešu oriešky scedíme a vložíme do kuchynského robota alebo mixéra.
- Pridáme kokosový krém, orieškové maslo a rozpustený kokosový olej.
- Mixujeme na najvyššom stupni cca 5 minút, kým nebude plnka hladká.
- Nakrájame tyčinku a primiešame do náplne.
- Náplň nalejeme na základnú vrstvu a zrovnáme.
- Vložíme do mrazničky. Nechajte cheesecake úplne stuhnúť na minimálne 4 hodiny.
- Cheesecake ozdobíme polevou z orieškového masla a kokosové oleja.
- Pridáme nakrájanú tyčinku a posypeme orieškami.
Dobrú chuť!