Kokosová torta

Príprava 25 minút
Porcie 6
Kalórie /

Ingrediencie

  • Jedno vajíčko
  • 1 PL hnedého cukru
  • 2 PL špaldovéj múky
  • 1 PL oleja
  • Štipka prášku do pečiva

Plnka

  • 150g bielého jogurtu
  • 300g šľahačkovej smotany
  • 5 plátkov želatíny
  • 150 ml Froosh smoothie ananás, banán a kokos
  • 2 PL práškového cukru

Poleva

  • 1 PL kukuričného škrobu
  • 100 ml Froosh smoothie ananás, banán a kokos

Froosh smoothie Ananás, banán a kokos
250 ml

2.19 €
  1. Na cesto si vyšľaháme vajíčko s cukrom do peny. Postupne primiešáme, olej a múku s práškom.
  2. Vylejeme do formy a pečieme pri 170° cca 5 minút.
  3. Na plnku si dáme napučať želatínu do studenéj vody.
  4. Zvlášť si ohrejeme smoothie, do ktorej pridáme želatínu a necháme vychladnúť.
  5. Za ten čas si vyšľaháme šľahačku s jogurtom a cukrom.
  6. Postupne prilejeme smoothie, premiešame a vylejeme na korpus.
  7. Dáme stuhnuť do chladničky aspoň na 4 hodiny, ale najlepšie cez noc.
  8. Na druhý deň si ohrejeme na polevu smoothie, do ktorého pridáme škrob. Necháme zhustnúť a vychladnúť.
  9. Vychladnutú polevu vylejeme na plnku a dáme opäť aspoň na hodinku stuhnuť.

Na tento recept budeš potrebovať formu 15cm.

Dobrú chuť!


Podobné recepty