Hruškový barebells koláčik
Základ tohto koláčika tvorí upečená hruška, ktorá je úžasne mäkká, šťavnatá a okolo nej je jemné kakaové cesto, ktoré má vďaka milkshaku aj kopec bielkovín. A kto by už mal výčitky z ovocia a kúsku koláčika bez cukru a múky?
Príprava
/
Porcie
/
Kalórie
/
Ingrediencie
- 80g pomletých ovsených vločiek
- 2 vajcia
- 20g čokolády + 0,5 dc mlieka
- 1,5dc čokoládového Barebells milkshaku
- 1/2 kypriaceho prášku do pečiva
- 15g proteínového (alebo pudingového) prášku
- 20g kakaa
- akékoľvek sladidlo (flavdrops, erytritol, brezový cukor..)
- cca 3 hrušky (záleží od veľkosti formy)
- Pomelieme ovsené vločky na múku.
- Vyšľaháme bielka.
- Roztopíme si čokoládu v troche mlieka alebo shaku.
- Zmiešame vločky, proteín, kakao s milkshakom, žĺtkami, čokoládou, primiešame bielka, dosladíme podľa chuti a nakoniec pridáme kypriaci prášok.
- Do formy na banánový chlebík dáme papier na pečenie a vložíme doň ošúpané hrušky, ktoré zalejeme cestom.
- Pečieme na 180 stupňov cca 47 minút.
- Pri podávaní ešte môžem poliať čokoládovou polevou.
Dobrú chuť!