Froosh jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake s mangovo-pomarančovou želatínou a čokoládou.
Príprava
Porcie
8
Kalórie
1000 (celý cheesecake)
Ingrediencie
- 450g gréckeho jogurtu (ak máte mäkký nízkotučný tvaroh, použite radšej ten, ale ide to aj s jogurtom - čim hustejší, tým lepší)
- 2 vajcia
- 1 spravený vanilkový puding
- 30g vanilkového proteínu
- 20g brezového cukru
- cca 500ml Froosh mango & pomaranč
- 1 žltá želatína s agarom
- cca 20-30g horkej čokolády
- Spravíme si puding v mlieku (ja som použila proteínový, čiže v 300ml mlieka) a keď mierne vychladne, zmiešame ho s ostatnými surovinami.
- Pečieme na 180 stupňov cca 45 minút.
- Zmiešame froosh so želatínou a zahrejeme, až kým nezačne hustnúť.
- Dáme na vychladnutý korpus a necháme v chladničke stuhnúť.
- Čokoládu zmiešame s trochou mlieka alebo smotany a zohrejeme, dáme na vychladenú čokoládu.
- Hotovo. Kto vyskúša?
Dobrú chuť!