Arašidové guľky v bielej čokoláde
Príprava
30 minút
Porcie
16
Kalórie
103
Ingrediencie
- 150 g medjool datlí
- 40 g arašidového masla
- 20 g jemných ovsených vločiek
- 40 g ovsenej múky
- 30 ml vody
- 1 Barebells Protein Bar Slaný arašid a biela čokoláda
- 100 g bielej čokolády
- 1 ČL kokosového oleja
- Datle rozmixujeme s vodou a arašidovým maslom dohladka. V prípade potreby môžeme priliať viac vody.
- Datlovú zmes zahustíme jemnými ovsenými vločkami a ovsenou múkou (rozmixovanými vločkami). So zmesou by sa malo dobre pracovať, ak sa príliš lepí, tak pridáme viac ovsenej múky na zahustenie.
- Navlhčenými rukami tvarujeme zo zmesi menšie guličky, do ktorých vtlačíme malý kúsok Barebells tyčinky.
- Guličky necháme aspoň polhodinu vychladiť v mrazničke.
- Následne guličky namáčame v bielej čokoláde roztopenej s kokosovým olejom. Guľky necháme ešte stuhnúť v chladničke a môžeme ich podávať. Nezjedené guličky skladujeme v chladničke.
Dobrú chuť!