Francúzsky toast s karamelizovaným banánom
Príprava
10 minút
Porcie
2
Kalórie
403
Ingrediencie
na francúzsky toast
- 100 g staršej vianočky
- 1 vajce
- 100 ml mlieka
- 15 ml javorového sirupu
- 1 PL masla na opečenie
na karamelizované banány
- 1 banán
- 1/2 PL masla
- 1 PL trstinového cukru
- 1/2 ČL škorice
na dokončenie
- 1 Barebells Soft Bar - Banana Dream
- javorový sirup
- Staršiu vianočku nakrájame na cca 2 cm hrubé plátky.
- Vajíčko rozšľaháme s mliekom, javorovým sirupom a vianočku namočíme do vajíčkovej zmesi aspoň na 30 sekúnd, aby poriadne nasiakla. Vianočku opečieme na panvici na masle do zlatista z oboch strán.
- Do panvice pridáme zvyšné maslo, banán nakrájaný na kolieska, cukor, škoricu a banán necháme skaramelizovať z oboch strán, cca 2-3 minúty.
- Francúzske toasty podávame so skaramelizovanými banánmi, kúskami Barebells tyčinky a javorovým sirupom.
Dobrú chuť!