Veggy cream s borovicovým medom a čiernym citrónom

Príprava 2 hodiny
Porcie 2
Kalórie 120

Ingrediencie

  • 250 g peaFu
  • 1 ½ dcl mlieko Sproud Classic
  • 1 dcl mlieko Sproud Vanilka
  • 110 g borovicový med
  • 2 lyžice topinamburová múka
  • štipka sušeného čierneho citróna
  • 2 PL trstinového tmavého cukru

Sproud Original - rastlinná alternatíva mlieka
1000 ml

2.99 €
  1. Tofu dáme na panvicu spolu so všetkými ostatnými ingredienciami
  2. Pridáme nastruhaný citrón
  3. Za stáleho šľahania privedieme na strednom ohni do varu
  4. Hneď ako zmes zhustne a zmení sa na krémovú, odstavíme panvicu z ohňa
  5. Krém prepasírujeme cez sitko a do odmerky, rozdelíme mldo misiek a necháme vychladnúť
  6. Krém prikryjeme a necháme v chladničke cca 4 hodiny
  7. Tesne pred podávaním puding rovnomerne posypeme cukrom a skaramelizujeme flambérom
  8. Dozdobíme ríbezľami, medovkou a stéviou

Dobrú chuť!


Podobné recepty