Cícerovo-jahodový koláč s jahodami
Príprava
35 minút
Porcie
2
Kalórie
256
Ingrediencie
na koláč:
- 120 g vareného cíceru (1/2 konzervy)
- 20 g vanilkového proteínu
- 1 vajce
- 50 g zrelého banánu
- 50 ml vody
- 100 g jahôd (čerstvé/mrazené)
- 20 g mandľových plátkov
- ½ ČL kypriaceho prášku
na dozdobenie:
- 70 g gréckeho jogurtu
- 1 Barebells tyčinka White Chocolate Almond
- Cícer z konzervy prepláchneme, scedíme a rozmixujeme ho spolu s vajíčkom, banánom, proteínom, kypriacim práškom a vodou.
- Do cesta vmiešame nadrobno nakrájané jahody a cesto vlejeme do malej zapekacej misky (priemer 15 cm) a vrch koláčiku posypeme plátkami mandlí.
- Pečieme ho pri teplote 180 stupňov približne 25 minút.
- Koláč podávame dozdobený kúskami Barebells tyčinky a jogurtom.
Dobrú chuť!