Fit "doboška"
Príprava
45 minút
Porcie
10
Kalórie
160
Ingrediencie
Korpus
- 200g hladkej špaldovej múky
- 7 vajec
- 70g xylitolu
- 30g proteínu
- 1 kypriacieho pdp
Krém
- 40g zlatého klasu
- 2 žĺtka
- 1 Barebells čokoládový milkshake + 150 ml mlieka (alebo 500 ml mlieka)
- 2 PL kakaa
- 3 tabličky čokolády
- Sladidlo (flavdrops, xylitol)
- Bielka oddelíme od žĺtkov, bielka vyšľaháme.
- Múku, proteín, cukor a žĺtka zmiešame.
- Primiešame vyšľahané bielka a kypriaci pdp.
- Pečieme v plechu (min.20x30 cm, prípadne väčší) cca 8 minút na 185 stupňov.
- Po upečení prerežeme na polovicu a potom na 4 časti (čiže vznikne 8 korpusov), ak nie je tak vysoký, tak na 4 rovnaké kúsky a bude mať 4 "poschodia".
- Pripravíme si krém - všetky ingrediencie zmiešame a uvaríme do hustého krému.
- Striedame korpus a krém, najvyšší korpus potrieme celý krémom a necháme poriadne stuhnúť.
Dobrú chuť!