White salty peanut cheesecake
Príprava
60 minút
Porcie
12
Kalórie
165 na porciu
Ingrediencie
Korpus
- 70g ovsených vločiek
- 25g arašidov
- cca 200g banánu
- 20g masla (napr. ghee)
- pár kvapiek flavdrops
Stred
- 2 mäkké nízkotučne tvarohy
- 2 vajcia
- 25g práškového arašidového masla (alebo pomleté arašidy alebo arašidové maslo)
- 40g vanilkového proteínu (alebo pudingového prášku)
- 20g brezového cukru (alebo iného sladidla) + prípadne aj štipka soli
Na vrch
- 60g bielej čokolády a arašidy na ozdobenie
Postup:
- Rozmixujeme vločky s arašidmi.
- Popučíme banán.
- Zmiešame vločky, arašidy, banán, rozpustené maslo a dosladíme.
- Dáme do cca 20 cm formy na pečenie (postriekanou olejom) a pečieme na 180 stupňov cca 10 minút.
- Zmiešame tvarohy, vajcia, arašidové maslo, proteín, sladidlo a dáme na predpečenú časť, pečieme ďalších cca 35 minút.
- Ozdobíme bielou čokoládou, arašidmi a Barebells tyčinkou.
Dobrú chuť!